fbpx

Investing in a sustainable future for the generation of tomorrow, with our smart rainwater systems.

Request a quote
Hero background image

Knowledge, experience and craftsmanship

Already more than 300 satisfied households have a JustNimbus rainwater installation. Togetherthey save around 30 million liters of drinking water per year! The smart rainwater system is abrainchild of engineer Iwan Fransen. Iwan is a specialist in project management, real estatemanagement and the application of sustainable techniques. You can trust that a lot ofknowledge, experience and a great deal of dedication have gone into the JustNimbus system.

Read our story about
how we became the rainwater specialist.

About us

 • 10 years of experience
 • More than 300 installations
 • 40 million liters of water saved

Zo werkt het

 1. Stap 1

  Wateropvangen via dak/regenpijp

 2. Stap 1

  Water wordt opgeslagen in de waterzak

 3. Stap 1

  Regenwater wordt gebruikt voor bv. toilet doorspoelen/ tuin sproeien of de wasmachine

Bij aankoop van elk systeem doneren wij een bedrag aan Justdiggit! Dit betekent dat er per installatie jaarlijks nog eens 163.000 liter regenwater opgevangen wordt en er worden 32 bomen teruggebracht.

Een duurzame
én goedkope oplossing

Klimaatverandering zorgt ervoor dat onze drinkwatervoorziening steeds meer onder druk komt te staan. Het is dus zaak maatregelen te nemen om ons drinkwaterstelsel te ontlasten. Door regenwater op te vangen en te gebruiken voor het toilet, de wasmachine en je tuin, kun je per persoon zo’n 50% op je drinkwatergebruik besparen. Dat is goed voor voor het milieu, het klimaat én voor jouw portemonnee.

Lees meer waarom water
besparen zo belangrijk is.

Contact opnemen

 • Jan zegt;

  Het systeem werkt uitstekend. Prettig contact met Iwan en professionele installatie. Prettig idee dat we zoveel water kunnen besparen doordat we nu met regenwater het toilet doorspoelen en de wasmachine kunnen draaien. En in de zomer kunnen we zonder schaamte onze tuin besproeien. Een aanrader!

 • Anna zegt;

  We verspillen geen kostbaar drinkwater meer, dat geeft een goed gevoel! Beter voor milieu en portemonnee. Simpele installatie zonder graafwerk, water uit de kraan is helder en de motor is fluisterstil. Prima service, heldere communicatie, kundige installateur.

 • Familie Ekas;

  “We kijken met een goed gevoel terug op de installatie. Het meedenken door Iwan hebben we als prettig ervaren. De communicatie verliep goed. Wij zijn tegenwoordig “blij” als het regent.”

Slim, efficiënt en eenvoudig

Ons regenwatersysteem bestaat uit een waterzak die we in de kruipruimte van je huis plaatsen. Via de regenpijp stroomt het hemelwater gefilterd naar de waterzak. De zelfregelende pomp zorgt voor distributie van het opgeslagen water, daar waar jij het nodig hebt.

 

Op JustNimbus kun je rekenen

Bij JustNimbus kun je vertrouwen op kennis, vakmanschap en een enthousiast team met meer dan tien jaar ervaring. We durven daarom gerust tien jaar garantie te geven. En mocht je na een halfjaar toch niet helemaal tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld van ons terug. Kleine kans dat dat gebeurt trouwens, want onze regenwatersystemen draaien
als een zonnetje bij al meer dan 200 tevreden klanten.

JustNimbus in de media