fbpx

Vragen over regenwateropvang, hergebruik van regenwater of het regenwatersysteem van JustNimbus? Neem gratis en vrijblijvend contact op door het onderstaande contactformulier in te vullen:

 

Kijk ook hier voor de meest gestelde vragen over het JustNimbus regenwatersysteem. Hier vind je al veel antwoorden op vragen die vaak voorkomen.

 

  • Jan zegt;

    Het systeem werkt uitstekend. Prettig contact met Iwan en professionele installatie. Prettig idee dat we zoveel water kunnen besparen doordat we nu met regenwater het toilet doorspoelen en de wasmachine kunnen draaien. En in de zomer kunnen we zonder schaamte onze tuin besproeien. Een aanrader!

  • Anna zegt;

    We verspillen geen kostbaar drinkwater meer, dat geeft een goed gevoel! Beter voor milieu en portemonnee. Simpele installatie zonder graafwerk, water uit de kraan is helder en de motor is fluisterstil. Prima service, heldere communicatie, kundige installateur.

  • Familie Ekas;

    “We kijken met een goed gevoel terug op de installatie. Het meedenken door Iwan hebben we als prettig ervaren. De communicatie verliep goed. Wij zijn tegenwoordig “blij” als het regent.”

JustNimbus in de media